Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дві пачки "Мальборо" у руки підлітка

13 серпня 2014 р., 11:20

Так виконують закон на Виноградівщині

Працівники Виноградівської міліції під час оперативно-профілактичних заходів «Літо-2014» перевіряють працівників торгівлі на наявність фактів продажу тютюнових виробів та алкогольних напитків неповнолітнім. 

Нині, з огляду на літні канікули, багато дітей та підлітків перебувають без нагляду дорослих. Саме тому працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей приділяють посилену увагу торгівельним закладам, які торгують тютюновими виробами та алкоголем. Так, нещодавно в одному з магазинів Виноградова ними було виявлено факт продажу тютюнових виробів неповнолітньому. 

Правоохоронці запримітили хлопчину, який вийшов з магазину з двома пачками сигарет «Мальборо». Зі слів 15-річного підлітка, сигарети йому продали в магазині за ціною 16 гривень 50 копійок за пачку. Хлопець зізнався, що одну пачку сигарет купив для себе, а другу для свого товариша-однолітка. 

Відносно продавця працівники міліції склали адміністративний протокол за ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), що тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходу громадян. 

Правоохоронці звертаються до працівників торгівлі з проханням неухильно дотримуватись чинного законодавства і не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім. Адже кожен з нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp