Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Синевир" уже готується до зими

5 червня 2014 р., 15:02

Дбають про їжу для тварин.

Будівництво заводу переробки твердих побутових відходів потужністю 20 тис. тон на рік мали розпочати ще минулого року в селі Яноші Берегівського району.

Перед працівниками природоохоронних науково-дослідних відділень покладено завдання клопіткої і відповідальної роботи, адже потрібно заготовити кормових віників та сіна для забезпечення близько двісті годівниць, подбати, щоб за сніжної зими дикі тварини мали корми і добре перезимували.

З цією метою в Національному природному парку «Синевир» кожного року розробляються відповідні плани природоохоронних заходів по підготовці до зимового періоду. 

За підсумками фенологічних спостережень за абіотичним середовищем, рослинами, тваринами, антропогенними навантаженнями, порушенням природних екосистем тощо, які проводяться кожним інспектором ПОНДВ протягом року, робиться аналіз стану лісів. І відповідно до нього, визначають, яку кількість необхідно заготовити кормів, підготувати солонців, в яких місцях доцільно виставляти годівниці тощо.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp