Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В центрі Ужгорода не буде світла

28 жовтня 2016 р., 20:31

Про це попереджають мешканців та гостей міста.

Відключення заплановане на 31 жовтня

 

Шановні ужгородці та гості міста! ПАТ «Закарпаттяобленерго» висловлює вам свою повагу та просить із порозумінням віднестися до тимчасових незручностей через відсутність електропостачання 31.10.2016 з 09-00 до 17.00 у центрі міста.

Працівники Ужгородського МРЕМ будуть проводити роботи з реконструкції ТП-23 – замінюватимуть зношене обладнання на нове. Ці роботи спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів.

У зв’язку з проведенням робіт буде припинено постачання електричної енергії у центральній частині міста – вулиці Корзо 19, 20/5, 21, 22, 23, 24, 25 та на вулиці Волошина (частково).

Уточнену інформацію щодо місця проведення ремонтних робіт та терміну відключення ви можете дізнатися, звернувшись до кол-центру товариства за номером 0-800-50-16-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів на території області) або на сайті товариства www.energo.uz.ua у розділі «Планові відключення».

ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить вибачення за тимчасові незручності та обіцяє докласти всіх зусиль для швидкого та якісного проведення робіт.

Дякуємо за розуміння та співпрацю!






Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp