Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Листопад тільки почався, а вже став багатим на... "кайф"

7 листопада 2016 р., 19:00

За тиждень зафіксовано 10 випадків вилучення наркотиків

У краї.

{g}

З початку листопада патрульні Ужгорода та Мукачева виявили вже 10 випадків незаконного обігу наркотиків, який є не тільки проблемою, а й суспільно-небезпечним явищем регіону.
Помітивши підозрілу особи або громадян чия поведінка не відповідає обстановці – патрульні рідко помиляються і, зазвичай, при поверхневій перевірці у них знаходять заборонені чи обмежені в обігу речовини, серед яких найбільш поширеними є препарати природного чи синтетичного походження: марихуана, метамфетамін, а також наркотиковмісні лікарські засоби.

За незаконне виробництво, придбання чи зберігання наркотиків, психотропних речовин та їх аналогів передбачена відповідальність відповідно до кримінального кодексу України.
Пам’ятайте, наркоманія – є хворобою, яка в свою чергу спонукає споживача вчиняти різні протиправні дії для отримання чергової порції наркотиків.
У житті є багато можливостей відчути і побачити цікаве і нове, але для тих, хто спробував наркотики, на цьому всі відчуття закінчуються.
НЕ МАРНУЙТЕ ЖИТТЯ ТА ПАМЯТАЙТЕ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp