Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні негода залишила без світла 300 сіл

13 листопада 2016 р., 13:50

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов.У шести областях України в ніч на неділю, 13 листопада, сталося знеструмлення 275 населених пунктів.

Система захисту ліній електропередач спрацювала через несприятливі погодні умови (сніг, мокрий сніг, дощ, пориви вітру), повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, у Хмельницькій області знеструмлено 114 населених пунктів, у Тернопільській - 83, в Івано-Франківській - 37, у Житомирській - 16, у Вінницькій - 15 і в Волинській області знеструмлено 10 населених пунктів.За повідомленням прес-служби ДСНС, до відновлення енергопостачання залучені бригади відповідних обленерго.За прогнозами синоптиків, сьогодні в Києві очікуються складні погодні умови: сильний сніг, мокрий сніг з дощем, можливі налипання мокрого снігу, ожеледь, вітер північно-західний з поривами до 20 м/с. Київська міська державна адміністрація закликає обмежити пересування на власних автомобілях і віддати перевагу громадському транспорту.Як повідомляв Кореспондент.net, з 13 листопада в кількох областях України (Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька) оголошено штормове попередження, пов'язане із сильним вітром, налипанням мокрого снігу та зниженням температури.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp