Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гідрометцентр дав прогноз про снігопади

8 січня 2017 р., 15:21

У Київській області можуть обмежити рух вантажівок через снігопад

.У неділю, 8 січня, погодні умови в Україні будуть залишатися складними - триватимуть снігопади і хуртовини, повідомляють у Гідрометцентрі.Зокрема, у Києві очікується погіршення погодних умов - хуртовини й ожеледиця. Очікується, що за день замети виростуть на 15-20 см.Буде і надалі холодно, до -13 градусів.Однак уже на 9 січня метеорологи прогнозують поліпшення погоди, зокрема снігу стане менше.У той же час Гідрометцентр попереджає про зниження температури на Заході і Півночі. 

У Карпатах і Прикарпатті, до -25 градусів за Цельсієм.Через сильні снігопади і хуртовини, у горах Львівської області та у високогір'ї Івано-Франківської, Закарпатської областей значний рівень лавинної небезпеки. У гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дорогах.У разі продовження снігопаду буде введено обмеження для проїзду вантажівок дорогами державного значення Київської області, повідомляє прес-служба Київської ОДА.У зв'язку з цим, Київська обласна державна адміністрація закликає водіїв великогабаритного транспорту утриматися від поїздок автодорогами регіону.Нагадаємо, що автомобільних заторів у результаті ускладнення погодних умов на території країни немає.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp