Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ожеледиця в Україні: у п'яти областях ситуація критична

5 лютого 2017 р., 19:39

Високий рівень аварійності залишається у Львівській, Чернівецькій, Полтавській, Херсонській, Харківській та Луганській областях.

У неділю, 5 лютого, через несприятливі погодні умови та ожеледицю на дорогах у двох областях тимчасово обмежено рух великогабаритного і пасажирського транспорту, повідомили у ДСНС.Обмеження, зокрема, стосуються доріг Вінницької та Хмельницької областей: у Вінницькій області обмежено рух для автобусів на дорогах загального користування місцевого значення з 6:00 

3 лютого, на Хмельниччині - руху великовагового транспорту та автобусів по дорогах місцевого значення з 5:00 3 лютого.Крім того, на Закарпатті на дорозі сполученням Свалява - Мукачево у с.Пасіка через загрозу підтоплення приватних будинків облаштовують загородження з мішків з піском, дорога перекрита для транспорту з 2 лютого. Об'їзд здійснюється по дорозі М-06, яка проходить паралельно.У Житомирській області рух автобусів по дорогах загального користування місцевого значення з 13:30 4 лютого відновлено.

Загалом у Житомирській, Чернігівській, Сумській, Черкаській та Кіровоградській областях зафіксовано критичний рівень аварійності, яка перевищує 50%.Високий рівень аварійності залишається у Львівській, Чернівецькій, Полтавській, Херсонській, Харківській та Луганській областях.Нагадаємо, в Україні з вівторка, 7 лютого, синоптики обіцяють різке похолодання.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp