Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканець Рахівщини отримав шість років ув’язнення за вчинене ДТП

16 листопада 2016 р., 18:48

У стані алкогольного сп’яніння

Апеляційний суд Закарпатської області підтримав позицію прокуратури області та залишив в силі рішення суду 1 інстанції, яким 37-річного чоловіка визнано винним у вчиненні смертельної ДТП, в якій загинула 3-річна дівчинка та ще 4 осіб отримали травми середнього ступеня тяжкості (ч.2 ст.286 КК України).

31 березня ц.р., мешканець Рахівщини, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись зі швидкістю близько 102 км/год. у смт. В. Бичків, не впорався із керуванням автомобіля «Ford Mondeo» та виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся із зустрічною автівкою.Унаслідок ДТП, водій та троє пасажирів автомобіля «Volkswagen Polo» отримали травми середнього ступеня тяжкості, а 3-річна дівчинка – померла на місці аварії.Крім того, прокурор просив суд врахувати, що на час скоєння даного ДТП, винуватця аварії визнано винним за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та відповідно до ухвали суду позбавлено права керувати всіма видами транспортних засобів строком на 1 рік.Відтак, винуватцю смертельної ДТП призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.Крім того, судом задоволено цивільні позови потерпілих на загальну суму майже 1,8 млн грн.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp