Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На фестиваль вина в Ужгороді завітали мер міста та голова ОДА

20 листопада 2016 р., 17:55

Сьогодні фестиваль вже завершується

На свято молодого вина, що вже третій день триває в Ужгороді, сьогодні завітали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та міський голова Богдан Андріїв. Поспілкувалися з усіма виноробами та дегустували вина, мед, сири. До слова, розмаїття продукції вражає.

Нагадаємо, свою продукцію у підвалах старовинного, нещодавно відреставрованого «Совиного гнізда» представили більше чотирьох десятків закарпатських виноробів. Учасники фестивалю відзначили хорошу організацію заходу і говорили, що із задоволенням приїдуть сюди знову. У суботу, за словами виноробів, був дуже хороший день: багато відвідувачів, які не тільки куштували продукцію, а й із задоволенням купували закарпатські вина. Очікують, що нині їх буде не менше, адже сьогодні теж вихідний.

Геннадій Москаль підмітив, що підвали – ідеальне місце для проведення фестивалів вина. А міський голова Богдан Андріїв повідомив, що вже на новорічно-різдвяні свята «Совине гніздо» знову чекатиме на гостей, і взагалі, відреставрована пам’ятка архітектури активно використовуватиметься для проведення культурних заходів, різноманітних тематичних фестивалів.

За попередніми підрахунками, як каже організатор «Закарпатського божоле» Олександр Ковач, протягом двох днів – п’ятниці та суботи – фестиваль відвідали понад 5000 гостей. Сьогодні усі учасники фестивалю поповнили запаси продукції і гостинно чекають на відвідувачів: продегустувати вина та іншу продукцію сьогодні можна до 21.00.



Схожі новини

Міський голова Ужгорода, Богдан Андріїв зустрівся з представниками Дармштадта (ФОТО)
Міський голова Ужгорода провів нараду (ФОТО)
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв приймав громадян
Москаль: «Сільський голова Сасова, котрий підбурював людей перекривати дорогу, має сам домовитися з переможцем тендеру про терміни виконання робіт»
Відомі чоловіки Закарпаття на один день стали жінками (Фото)
Поліція зареєструвала звернення ужгородців про негайний арешт нелюда, що відрубав голову собаці
Помер почесний ужгородець, який 12 років обіймав посаду міського голови
Затвердили кандидатуру нового заступника міського голови Ужгорода
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно Ужгородського міського голови
Богдан Андріїв зустрівся з директором Міжнародного республіканського інституту в Україні

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp