Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вогнеборці влаштували пожежу для школярів (ФОТО)

25 листопада 2016 р., 16:41

Таким був урок

Аби були обізнані у важливому.

 

У рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, виноградівські рятувальники провели урок безпеки для учнів однієї з найбільших шкіл району - Виноградівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

24 листопада профілактичний захід проведено зі школярами 5-7 класів. Сонячна погода сприяла для його проведення на подвір"ї навчального закладу.

Учні з цікавістю слухали провідного фахівця Виноградівського райвідділу У ДСНС області Наталію Фаркаш, щодо безпечного поводження під час перебування в побуті та на вулиці. Увага акцентувалася на небезпеках, які характерні для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Мине ще трошки часу, й прийдуть зимові свята. Отож, школярам нагадали і про безпечну поведінку під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, зокрема щодо правил користування піротехнічними виробами та облаштування зеленої красуні.

А командир відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Іван Гобона та водій Юрій Дору показали учням обладнання та спорядження спецавтомобіля на якому бійці ДСНС прибули до навчального закладу.

Також діти мали можливість посидіти в пожежному автомобілі та приміряти бойовий одяг рятувальників.

Та найбільше захоплення у всіх присутніх викликала подача води від червоно-білого автомобіля, про що свідчили радісні вигуки школярів.

На завершення зустрічі працівники оперативно-рятувальної служби запросили всіх бажаючих на екскурсію до пожежної частини.

Рятувальники переконані, що проведення роз’яснювальної роботи серед підростаючого покоління в майбутньому дозволить знизити кількість травмувань та загибелі дітей під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій чи пожеж та дозволить виховати у них культуру безпечної поведінки.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp