Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прокуратурі відбувся навчально-методичний семінар

26 листопада 2016 р., 13:50

На тему: "Повноваження прокурора у виконавчому провадженні в умовах законодавчих змін"

У приміщенні прокуратури Закарпатської області проведено навчально-методичний семінар на якому йшлося про повноваження прокурора у виконавчому провадженні в умовах законодавчих змін.



У семінарі взяли участь керівники Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах Генеральної прокуратури України, місцевих прокуратур, заступники керівників місцевих прокуратур, начальники відділів місцевих прокуратур та прокурори місцевих прокуратур, які відповідають за вказану ділянку роботи.Відкрив семінар прокурор області Володимир Гаврилюк і наголосив на важливості вказаної тематики і необхідності переорієнтації прокурорської роботи до нових законодавчих змін.

Відтак, заступник начальника Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах Генеральної прокуратури України Драган Олена Василівна розказала присутнім про організацію здійснення прокурором представництва при виконанні судових рішень в умовах сьогодення.Щодо організації діяльності органів прокуратури з питань представництва при виконанні судових рішень розказав учасникам семінару начальник відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень – управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Іван Костів.

Прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень – управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Василь Костак доповів про окремі питання практичної діяльності прокурорів у сфері представництва при виконанні судових рішень.Виступав перед присутніми і заступник начальника управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Віктор Овчинніков, який окреслив основні проблемні питання застосування Закону України “Про виконавче провадження”.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp