Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Великих Лучках побилися роми

10 червня 2014 р., 13:40

Суперечку змогли владнати лише міліціонери.

 

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшлоповідомлення від мешканців ромського поселення у с.В.Лучки пробійку між группами осіб. На місце одразу виїхала слідчо-оперативнагрупа та начальник Мукачівського міського відділу Віталій Шимонякта заступник начальника Управління МВС України в Закарпатськійобласті Олександр Гебеш.

Пізно ввечері, близько 22.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення пробійку між групами осіб. Зі слів очевидців, запальні роми перекидувалисьпляшками зі скла наповненими легкозаймистою речовиною та камінням.

На місці працівники міліції з`ясували, що між двома мешканцями виникконфлікт щодо новобраного старости ромського поселення у с.В.Лучки. Врезультаті між прихильниками конфліктуючих сторін виникла суперечка табійка.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань за ознаками част.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене іззастосуванням вогнепальної або холодної зброї або іншого спеціальнопристосованого предмету, заздалегідь заготовленого для нанесеннятілесних ушкоджень). Такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Потерпіли внаслідок конфлікту не має. Триває досудоверозслідування.

Як повідомив очільник Мукачівського міськвідділу полковник міліції ВіталійШимоняк, правоохоронці вживають всі заходи щодо попередження та мирного урегулювання конфлікту між обома сторонами. Наразі працівникиміліції ведуть посилене патрулювання ромського поселення.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp