Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лакатоша звинувачують у змушуванні до рабства та побитті циган у Мукачеві

9 квітня 2014 р., 18:02

У самопроголошеного барона шукають наркотики та зброю

У Мукачеві піднявся циганський бунт. Міліція намагається втихомирити усі сторони протистояння: обурених циган та їх самопроголошеного барона Калмана Лакатоша. 

«Для того, щоб уникнути ескалації конфлікту всередині циганської громади, міліція почала реагувати на скарги ромських сімей. До нас надійшло багато скарг і сьогодні в будинку у Калмана Лакатоша проводиться обшук на наявності зброї та інших заборонених товар», - розповіла співробітниця мукачівського міськвідділу міліції Наталія Машіко. За словами Машіко, барона звинувачують в примусі до «рабства» дітей, відбиранню чужого майном, побитті циган та інше. 

Сам Калман Лакатош не визнає звинувачень і говорить, що у нього є всі документи, що доводять про його статус «всеукраїнського» циганського барона. 

Нагадаємо, близько трьохсот циган міста Мукачево вийшли на «ромські збори» з вимогами відібрати повноваження у барона Калмана Лакатоша або, за їх словами, «провести люстрацію» самозваного циганського лідера.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp