Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського рибалку знайшли мертвим

10 червня 2014 р., 15:00

Тіло виявили сини чоловіка.

Чоловіка, який декілька днів тому відправився на риболовлю,знайшли в річці мертвим його сини.

09 червня 2014 року до чергової частини Ужгородського РВ надійшлоповідомлення від невідомої особи, про те, що ним неподалік міста Чоп в річціЛаториця, під мостом по якому пролягає залізнична колія Чоп-Ужгород,було виявлено тіло чоловіка. Невідомий також повідомив, що опізнав тіло.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група. В ході проведенняпершочергових слідчих розшукових дій, працівниками Ужгородського РВбуло встановлено, що тіло чоловіка виявили його сини, які заявляли вміліцію, що батько чотири дні тому в обідню пору пішовши з дому так і неповернувся.

Всі ці дні вся родина сподівалась на краще, і не припиняла пошуки. Аленажаль, чоловік відправившись на риболовлю, додому так і не повернувся. При огляді тіла, ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.





Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp