Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як проводити закупівлі через систему ProZorro

8 грудня 2016 р., 17:12

Навчали сьогодні в Ужгороді

6-7 грудня в Ужгороді, у "Совиному гнізді", проходило чергове навчання практичним навичкам користування електронними майданчиками в системі державних закупівель ProZorro та проведення електронних закупівель відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Захід провели на прохання керівників навчальних закладів міста для представників усіх розпорядників бюджетних коштів, у тому числі комунальних підприємств.

До слова, участь у семінарі взяли розпорядники коштів не тільки Ужгорода, а й Берегівської та Мукачівської міської ради, а також державних підприємств Ужгорода.

Усі аспекти закупівель в розрізі Закону «Про публічні закупівлі» роз’яснювали фахівці ТОВ «Український консультаційно-правовий центр», експерти у сфері державних закупівель, розробник програми дистанційного навчання спеціалістів у сфері держзакупівель, учасник проекту Мінекономрозвитку та торгівлі разом із Проектом ЄС «Гармонізація систем державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС».

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp