Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівчани поскаржились на відсутність відбійників на трасі національного значення

12 грудня 2016 р., 16:55

На місцевому сервісі скарг

Повідомлення про необхідність встановити обмежувачі жителі райцентру надіслали на місцевий сервіс «Карта проблем Рахівщини». За словами користувачів, по вул. Київська перепад висоти до річки становить біля п’яти метрів і стримати авто від падіння в річку дерева, які ростуть на узбіччі, не в змозі.

У Службі автомобільних доріг у Закарпатський області на таке відповіли, що встановити бар’єрне огородження вони на цій ділянці траси не можуть. Дорожники стверджують, що на узбіччі ростуть 58 дерев комунальної власності, через які неможливо забезпечити параметри безпеки руху. І тільки при зрізанні цих дерев Рахівською міською радою вони зможуть запланувати влаштування відбійників на вказаній ділянці.

Таке рішення обурило користувачів соцмереж, які, посилаючись на державні стандарти, назвали таке рішення автодору безглуздим. Тому ініціатори сервісу «Карта проблем Рахівщини» запропонували Службі автодоріг переглянути його і спільно з комунальниками вирішити проблему безпеки руху в місті та на решті ділянки траси Н-09 до смт. Ясіня.

Нагадаємо, 7 листопада тут трапилось ДТП – через несправність електроніки мікроавтобус Mersedes вилетів з дороги та опинився посеред річки. Водія із численними ушкодженнями шпиталізували.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp