Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські підприємці скаржаться ледь не на всі органи та управління

14 березня 2014 р., 17:08

Прокуратура Закарпатської області продовжує реагувати на дзвінки жителів області на «гарячу лінію» щодо захисту прав підприємців.

Так, перевірка проведена прокуратурою області в Державній інспекції з енергетичного нагляду підтвердила, що у діяльності службовців наявні порушення. Зокрема, ними, з порушенням принципів відкритості, здійснювалися планові заходи, а строки та підстави застосування санкцій суперечили вимогам законодавства.Відтак прокуратурою вжито заходів до припинення порушень та недопущення їх у подальшому, а за неналежне виконання службових обов’язків 6 інспекторів притягнуто до відповідальності.

У ході інших перевірок у м. Мукачево виявлені порушення в діяльності Держсанепідслужби, ОДПІ, МВ УМВС України, міськради, Управління ветмедицини, тощо. Контролюючі органи не дотримувалися вимог щодо організації контрольних заходів, строків проведення перевірок та реалізації їх матеріалів.

На усунення порушень керівникам відповідних органів внесені подання і до дисциплінарної відповідальності притягнуті винні посадовці.

Прокуратура Закарпаття нагадує, що з метою забезпечення оперативного реагування на факти незаконного втручання в діяльність підприємств, установ, організацій, інших господарюючих суб’єктів з боку контролюючих та правоохоронних органів у прокуратурі області діє телефон «гарячої лінії» прокуратури Закарпатської області – (0312) 63-08-35 (у будні дні з 9-00 до 18-00).

За цим номером можуть звернутися підприємці, права або законні інтереси яких порушено і за їх повідомленнями будуть організовані відповідні перевірки та вживатимуться заходи до поновлення порушених прав.Аналогічні телефони «гарячої лінії» працюють також у всіх прокуратурах районів і міст області.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp