Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівці скаржаться на районне управління соцзахисту

13 серпня 2014 р., 18:44

Заступник Тячівської РДА заявив про суворе покарання для кожного працівника, який недобросовісно поставиться до виконання обов’язків.

Допомогу - тим, хто її потребує 

Саме на цьому наголосив під час наради з працівниками соціального захисту перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук. А також зауважив про непоодинокі прикрі факти скарг та нарікань на роботу Тячівського управління соціального захисту населення з боку місцевих мешканців. 

Окрім цього чимало запитань постає і до інспекторів, які оформляють справи на розгляд комісій щодо призначення державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми. Не завжди тут подається достовірна і правдива інформація, про що свідчать результати моніторингу, проведеного представниками влади. 

- Соціальну допомогу повинні отримувати ті, хто її конче потребує і має на неї право. Тож не може бути у цей важкий для країни час жодних випадків неправомірних дій з приводу призначення таких виплат. Як і неуважного ставлення до тих людей, які з різних причин опинилися у категорії слабозабезпечених і потребують соціального захисту від держави, - сказав Василь Юрійович. 

Також керівник попередив, що недобросовісне виконання посадових інструкцій з боку працівників соціальної сфери буде суворо каратися. Неприпустимим є хабарництво та зловживання службовим становищем. У разі виявлення таких фактів, людина може позбутися й посади та місця роботи. Щодо удосконалення професійних навиків та ведення діловодства наголосила заступник керівника апарату райдержадміністрації Євгенія Славна. 

У підсумку наради було домовлено виправити всі недоліки роботи у найближчий термін. А також проводити такі зустрічі з обговорення проблем служби та їх усунення частіше за участі керівництва району. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp