Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці скаржилися про наболіле Петру Грицику

12 вересня 2018 р., 14:55

На прийомі люди здебільшого просили матеріальну допомогу.

Сьогодні, 12 вересня заступник голови облради Петро Грицик провів особистий прийом громадян із особистих питань, на який прибули громадяни з різних міст і сіл краю. Їх привели в обласний центр наболілі проблеми, які самотужки не вирішити. А це - соціально-побутові питання, працевлаштування, надання матеріальної допомоги на лікування тощо.

Приміром, мати –одиначка Жанна І. з Ужгорода виховує двох діток. Щоб зібрати їх у школу, довелося викласти чималі кошти: зошити, рюкзаки, канцелярія та різні шкільні необхідності, що обійшлося їй в добру копійку, а на прожиття вже нема де взяти.

Звернутись в облраду ужгородця Йосипа І. змусила своя біда. Він - інвалід армії, мама - інвалід по зору, яка наразі потребує невідкладної операції на очі, що коштує дорого.

Інший житель Ужгорода Ласло М. переніс обширний інфаркт. Лікарі призначили курс оздоровлення, то чоловік звернувся з проханням виділити матеріальну допомогу на ці цілі.

Володимира К. із с. Синевир Міжгірського району клопотала про свою маму, яка постійно хворіє. От і цього разу вона мусить пройти курс лікування, а коштів у сім’ї нема.

Інші заявники просили працевлаштувати дорослих дітей, скаржились на високі тарифи і низькі доходи, цікавились перспективами розвитку гірських територій.

У результаті спілкування з жителями нашого краю, Петро Грицик невікладно вирішив окремі питання заявників, декотрі - скерував у відповідні інстанції для предметного розгляду. Щодо спірних – розповів про вимоги чинного законодавства, згідно з якими такі питання вирішуються у судовому порядку.
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp