Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині відкрили дитсадок

25 грудня 2016 р., 19:00

На це свято жителі села Дротинці чекали з особливим нетерпінням.

Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як грудневий день, але і як день відкриття дитячого садка «Сонечко». Довгоочікувана подія стала не лише радісним святом для дітвори та їх батьків, а й справжнім подарунком від Миколая напередодні новорічно-різдвяних свят. Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Петік, в. о. голови районної державної адміністрації Наталія Костелеба-Веремчук, голова районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко, депутат обласної ради Роман Фурман, методист районного методкабінету Марія Химинець, районні депутати Василь Тесличко та Віктор Трикур.
Хлібом-сіллю зустріли поважних гостей вихованці закладу та завідувачка Марина Вереш. Відтак під оплески присутніх відбулося перерізання стрічки, а в небо злетіли різнокольорові кульки.

– Шановні мешканці Дротинців – одного з наймальовничіших куточків виноградівського краю, щиро вітаю вас із святом торжества добра і торжества непоказної діловитості. Представники всіх гілок влади показали приклад, що разом можна вирішити всі проблеми і будь-які труднощі долаються гуртом. Саме тому завдяки спільним зусиллям вдалося відновити дошкільний заклад у вашому селі і після майже 25-річної перерви поновлюється робота цієї чудової, затишної оселі, де будуть виховуватися наші дітки – наша надія. Немає кращого дарунка від Святого Миколая, ніж той, який дає впевненість у завтрашньому дні, – сказав у вітальному слові Олександр Петік.
«Діти – це наше майбутнє. Саме тому ми прикладаємо максимум зусиль для того, щоб зробити їхнє життя ще кращим, ще яскравішим і привнести в нього стільки багато радості і сміху, на скільки нам вистачить сил. Рік, що завершується, видався надзвичайно складним та насиченим для нашого району. Незважаючи на те, що Виноградівщина найбільше постраждала від градобою, внаслідок чого аварійно-відбудовні роботи велися на 47 об’єктах соціально-культурної сфери, спільними зусиллями обласної та районної влади нам вдалося відкрити вже 5 дитячий садочок за цей рік», – зазначила Наталія Костелеба-Веремчук.

–Це непересічна подія зібрала нас всіх у Дротинцях – свято відкриття дитячого садочка, на яке громада чекала майже 25 років. Незважаючи на те, що нинішній рік був непростим для держави та нашого району, але він виявився досить «врожайним» на відкриття дитячих садочків та додаткових груп. Дякую активним мешканцям села та депутатам, завдяки яким вдалося вирішити одну з найгостріших проблем Дротинців. Окремо хочу подякувати батькам, адже вони також активно долучилися до цієї роботи. Вітаю всіх зі святом, а особливо сільську малечу. Бажаю успіхів і натхнення всьому колективу, мудрості вам і терпіння у вихованні наших дітей. А ми й надалі будемо працювати над тим, аби вирішувати нагальні питання району, – наголосив Віталій Любка.
«Святий Миколай подарував довгоочікуваний подарунок, на який понад двадцять років чекали малюки та батьки села. Я дуже радий з того, що в цій важливій справі є часточка моєї роботи. Адже немає найприємнішого почуття, ніж робити щасливими наших діток. Наразі п’ятдесят маленьких жителів Дротинців матимуть змогу виховуватися у такому чудовому закладі. Але є ще потреба у відновленні другого поверху, щоб охопити всіх малюків. Будемо над цим працювати, сподіваємося, що обласна та районна влада нас підтримають», – сказав Роман Фурман.
Гості прийшли на свято з численними подарунками та солодощами для малечі. Привітали зі святом вихованців, працівників закладу та батьків Марія Химинець, Василь Тесличко, сільський голова Михайло Ярема, а священик греко-католицької церкви о. Роман провів освячення та подарував ікони. Велику вдячність всім, хто долучився до цієї доброї справи, висловила голова батьківського комітету Магдалина Терещенко. А щасливі діточки піснями та віршиками щиро дякували поважним гостям за відремонтований дитячий садок і дарували їм букети квітів.
Любов ТОКАЧ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp