Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Собача вірність може стати прикладом для людей (ФОТО)

27 грудня 2016 р., 15:00

Так каже Геннадій Москаль

Нагородив тих, хто врятував тварин.

 

Керівник Закарпаття відзначив «Золотим ведмедиком» громадську організацію, що врятувала двох собак на залізниці

Голова ОДА вручив колективу Ужгородської громадської організації захисту тварин «Допоможи другу» відзнаку обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» (неофіційна назва – «Золотий ведмедик»). Почесну нагороду від імені колективу отримала керівник ГО Віра Романова.
– Безпрецедентний випадок вірності й відданості собак, які потрапили в скруту, однак до кінця залишалися поряд, вразив усю Україну, – зазначив Геннадій Москаль. – На жаль, люди не завжди поводяться так само в аналогічних ситуаціях, а якщо говорити про політиків, то їхня поведінка буває прямо протилежною.

Тому стосунки між двома собаками можуть стати прикладом для людей. Від імені обласної державної адміністрації дякую громадській організації «Допоможи другу» за постійну допомогу тваринам, що залишилися без людської опіки, виявлений гуманізм при порятунку Панди і Люсі, і за те, що зворушлива історія про цих двох собак стала відома широкому загалу.
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp