Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль нагородив Генконсула Словаччини в Ужгороді (ФОТО)

29 грудня 2016 р., 14:20

За заслуги

Перед краєм.

 

Геннадій Москаль 29 грудня нагородив Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янку Буріанову, каденція котрої завершується.
Голова Закарпатської ОДА щиро подякував дипломату за плідну співпрацю, добрі стосунки та побажав подальшого росту в дипломатичній кар’єрі. «У закарпатців залишаться лише теплі спогади про ваше перебування на посаді», - наголосив Г. Москаль.

--Я дуже рада, що мала можливість працювати на Закарпатті. За чотири з половиною роки, котрі я провела в Ужгороді, мені довелося пережити багато змін, які відбулися у вашому краї та державі. Найбільше, що мене вразило – доброта людського серця закарпатців. Це надавало радості моїй роботі, - зазначила Я. Буріанова.
Як знак вдячності пані Буріанова також отримала від керівника краю художнє полотно – один із зразків закарпатського живопису на згадку про роботу в нашому краї.
За багаторічну співпрацю, поглиблення двосторонніх зв’язків, вагомий особистий внесок у розвиток транскордонного та прикордонного співробітництва дипломату подякувала і радник голови Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України Світлана Мітряєва.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp