Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У районі Попасної відбулося бойове зіткнення, терористи зазнали втрат і відступили – штаб

30 грудня 2016 р., 18:52

Противник здійснив напад на спостережний пункт

Протягом дня відбулося 25 обстрілів на Донбасі. Терористи продовжують обстрілювати позиції ЗСУ на всіх напрямках. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Маріупольському – зі 120 та 82 міліметрових мінометів вони вели вогонь по Широкиному та Талаківці. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – по Мар’їнці, Широкиному, Лебединському та Гнутовому. На Луганському напрямку з 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Новозванівці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Павлополю, Новозванівці, Кондрашівці Новій, урочищу Червоне Гнилище та Новоолександрівці. А на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї – по Південному та Опитному», - йдеться у повідомленні.

«У районі Попасної відбулося бойове зіткнення. Близько 16 години противник здійснив напад на спостережний пункт. Напад бойовиків було відбито, противник поніс втрати та відступив», - додали в штабі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp