Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики вдарили з "Градів" по Новозванівці – штаб

4 лютого 2017 р., 19:08

Також на Луганському напрямку із мінометів різних калібрів били по Богуславському та Попасній

Бойовики дещо зменшили обстріли позицій ЗСУ на Донбасі. Загалом зафіксовано 35 обстрілів. Один український військовий отримав поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку вони з танків та БМП неодноразово обстрілювали Кам’янку та Авдіївку. З артилерії калібру 152 міліметри – Новолуганське. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів – Авдіївку, а з стрілецької зброї – Зайцеве. На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів та гранатометів – Чермалик, Широкине, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Талаківку. По Чермалику вогонь вів танк», - йдеться у повідомленні.

«На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град - по Новозванівці. З мінометів різних калібрів – по Богуславському, Попасній та Новозванівці. Попасну обстрілював снайпер, а по Жовтому бойовики вели вогонь із стрілецької зброї», - додали в штабі.

Нагадаємо, 4 лютого, близько 17.30, окупанти розпочали штурмові дії позицій ЗСУ в районі Авдіївської промзони із застосуванням 152 міліметрових гармат та мінометів 120 калібру.

Як повідомлялося, за повідомленням прес-центру штабу АТО, за минулу добу, третього лютого, російсько-окупаційні війська використали «Гради» на Донецькому та Маріупольському напрямках.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp