Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто написав найкращий лист Діду Морозу? (ФОТО)

31 грудня 2016 р., 14:41

Стали відомі переможці.

Конкурсу.

Під кінець робочого дня, однак зосереджено та відповідально працюють працівники Управління поліції охорони Закарпаття. Мають важливе завдання від Діда Мороза – обрати переможців конкурсу «Напиши побажання з 2017 роком».





Листи у поштову скриньку, яку поліцейські днями встановили в адмінбудівлі Управління, надходили протягом кількох днів. Назбиралось чимало побажань, однак серед них слід було обрати найкращі.

{g}

Читати ці листи без сліз майже неможливо, - розповідає працівниця Управління поліції охорони та член журі Кароліна Товтик. - Прикро усвідомлювати, що мрії дітей сьогодні не іграшки та не солодощі… Переважна більшість дітей писали у своїх побажаннях на 2017 рік, що не хочуть бачити війну. Дай Бог, аби ці мрії були здійснені.

Після довгих обговорень переможців таки визначили. Ними стали Анюта Гольча – жителька Мукачева, Анастасія та Маргарита – вихованки Чинадієвського будинку інтернату.

А вже наступного дня поліцейські охорони виконали «ввідне завдання» від чудотворного персонажа, як посланці Мороза, доставили переможцям конкурсу подарунки. Першими порадували вихованок Чинадієвського будинку-інтернату.

- Дякуємо за участь у конкурсі! Та дай Бог у Новому році знайти вам сім'ї, - побажав переможницям капітан поліції, старший інженер-інспектор Мукачівського МВ поліції охорони Іван Лилик.

У свою чергу, вихованки будинку подарували гостям з поліції чудові роботи з бісеру. Наступна зупинка посланців Мороза – місто Мукачево, саме тут проживає ще одна переможниця конкурсу Анюта. Приїзд в гості поліцейських для маленької дівчинки став приємним сюрпризом.

- Я і не очікувала на перемогу, але це дуже приємно. Цього песика у формі поліцейського я покладу на підвіконня. Нехай всі знають, що в мене є справжній охоронець, - сказала дівчинка.

Інших учасників акції теж чекали солодкі призи. А також працівники Управління поліції охорони звертаються зі словами вдячності до всіх маленьких учасників акції.

- Дай Бог Вам здоров’я та щастя у Новому Році. А ваші маленькі серденька хай завжди повняться такими щирими та благородними мріями. Зі святом!



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp