Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Привласнити чужі гроші і телефон зловмиснику завадили міліціонери (ФОТО)

7 березня 2014 р., 15:01

Раніше судимий зловмисник витягнув з кишені ужгородця мобільний телефон та гроші в сумі 70 гривень. Однак втекти йому далеко не вдалося – його зупинили міліціонери роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. 

Вечірньої пори на проспекті Свободи в Ужгороді невідома особа, застосувавши фізичну силу до 35-річного ужгородця, відкрито відібрала від нього мобільний телефон «Samsung» та гаманець, у якому було 70 гривень. Неподалік місця події якраз були працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції, які несли службу в даному районі міста. Потерпілий підбіг до правоохоронців і попросив про допомогу. 

Правоохоронці негайно відреагували на повідомлення, вирушили на пошуки зловмисника та «за гарячими слідами» спіймали грабіжника неподалік від місця скоєння злочину. У 52-річного раніше судимого правопорушника працівники міліції виявили викрадені у потерпілого гроші та мобільний телефон. Зловмисник пояснив, що хотів «легких грошей» та вирішив пограбувати чоловіка, який, будучи в стані алкогольного сп’яніння, відпочивав на лавочці. Підсів до потерпілого і почав з ним розмовляти, однак розмови не вийшло. Тоді він наніс потерпілому кілька ударів руками в область голови, повалив жертву на землю і силоміць відібрав мобільний телефон «Samsung Duos» та гаманець з грошима. Після чого втік. Речові докази вилучено. Наразі затриманий дає покази слідчим Ужгородського міськвідділу міліції. По факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. 
 Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp