Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гурт "Блек старз" виступив на фестивалі в Ужгороді (Фото)

15 січня 2017 р., 10:50

Публіка довго не відпускала афроукраїнських виконавців зі сцени

Перший обласний фестиваль-конкурс колядницьких гуртів і вертепів «Нова радість стала…» завершено, а однією з його родзинок став виступ «афроукраїнського» гурту у вишиванках «Блек Старз».

Відомі співаки приїхали до Ужгорода з Одеси на особисте запрошення Геннадія Москаля. Через погодні умови фестиваль довелося проводити майже в екстремальних умовах, під вечір на критій сцені біля «Совиного гнізда» на деякий час навіть зникло світло. Однак ті гості свята, що залишилися до кінця, не пошкодували.

Темношкірі співаки виконанням українських народних пісень і хітів 80-х «запалили» публіку, яка танцювала на відкритому повітрі, незважаючи на снігову кашу й слякоту. «Блек Старз» викликали на біс, а проводжали зі сцени тривалими оплесками.

{g}

Вчора журі визначало переможців конкурсу «Нова радість стала…», яких проголосять сьогодні, в неділю (15.01) при відкритті традиційного фестивалю «Коляди в старому селі». Нагадаємо, що фестиваль почнеться о 12.00 ходою з площі Театральної до Обласного музею народної архітектури та побуту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp