Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські депутати знервовані

26 січня 2017 р., 14:42

Це помітили під час сесії

Сьогодні.

Як передає кореспондент"ПроЗак", на сесії Ужгородської міськради нервова атмосфера
"Попри скандал із обшуками і звинуваченнями в хабарництві, на сесії не пролунало жодних заяв і виступів з цього приводу. Таке враження, що звинувачення першого заступника міського голови у хабарництві є справою побутовою і звичною. Ніхто не заступився за честь міської влади і навіть мер промовчав", - повідомляє наш кореспондент із сесійної зали.

На початку сесії депутати вшанували хвилиною мовчання колишнього голову міста Еміла Поповича, який нещодавно помер. Згодом прийняли програму відновлення історичного центру Ужгорода, на яку цього року буде виділено 70 млн. грн., перейменували муніципальну поліцію у муніципальну інспекцію (цікаво, чи від цього вона запрацює ефективніше) та вивели із складу виконкому Романа Стефанишина, який очолив обласну Нацполіцію, а ввели у склад виконкому нового голову Нацполіції Ужгорода Володимира Улинця.

При цьому депутати зняли з порядку денного лише одне земельне питання, яке стосувалося приватизації. Зняти питання запропонував мер Богдан Андріїв. Скоріше за все, саме це питання стосувалося вчорашнього скандалу із хабарем. Мова йде про земельну ділянку на об'їзній дорозі біля КПП "Ужгород". Всі решта земельних питань були проголосовані пакетом.

Наш кореспондент намагався поспілкуватися з депутатами щодо скандалу з хабарем, але не отримав жодного коментаря. Лише один депутат, який не захотів, щоб його прізвище називалося сказав:

"Тут більшість депутатів і втому числі мер Ужгорода, воліли б, щоб Цап подався в біга. Якщо Цап повернеться, то справою честі прокуратури буде довести його вину, бо про це промовився Генпрокурор. Але якщо Цап заговорить, то ланцюжок тих, кого він потягне за собою, може бути дуже довгим. Тому сьогодні багато депутатів на сесії явно не в дусі".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp