Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські депутати проігнорували важкохворих дітей (Відео)

5 червня 2015 р., 21:13

Доля діток у руках безвідповідальних обранців

Всього 26 депутатів розуміли важливість сьогоднішньої сесії Сьогодні в Ужгороді мала відбутися сесія міської ради. Проти виступили активісти міста, які кілька днів тому на громадських слуханнях прийняли звернення до депутатів зняти з порядку денного питання приватизації 48-ми комунальних об’єктів. Але до цього не дійшло, адже через безвідповідальність та непунктуальність депутатів засідання в черговий раз перенесли.

 На порядку денному стояло чимало важливих питань. Серед них - виділення коштів онкохворим дітям на операції, на табори ужгородським дітям та доля газети «Ужгород». Ужгородський міський голова зазначив, що на ці потреби планувалося виділити по 700 тисяч гривень, однак через безвідповідальність та байдужість деяких депутатів і хворі на онкологію діти, і ті, хто планував відпочити у таборі – повинні зачекати. У сесійні залі зареєструвалися лише 26 депутатів. Сесію перенесли на вівторок, 9 червня. 

Говорять Віктор ПОГОРЄЛОВ, Ужгородський міський голова та Вікторія ГОЙС-ШАЙБАКОВА, мама онкохворої дитини 


Відео -- Тиса-1


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp