Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Синевир" цікавий Французам (ФОТО)

13 лютого 2017 р., 09:23

Такі от реалії

У краї.

Інтерес до роботи Реабілітаційного центру бурих ведмедів Національного природного парку «Синевир» дедалі зростає. Сюди навідуються не лише українські, але й закордонні журналісти, адже досвід опіки про клишоногих, які зазнали жорстокого поводження в неволі, справді заслуговує уваги.

Так, недавно до центру завітали журналісти популярного у Франції журналу «VSD», яких зустрів директор Національного природного парку «Синевир» Микола Дербак. Це не було короткотривале спілкування на зразок коментаря для публікації. Французькі репортери присвятили вивченню діяльності Реабілітаційного центру бурих ведмедів і Національного природного парку «Синевир» загалом декілька днів.

Їх цікавили навіть найменші дрібниці функціонування установи. Відчувалося, що репортери намагаються зануритися у глибину і тонкощі природно-заповідної діяльності в Україні. Такий спосіб роботи журналістів сприяє всебічному розумінню питань зсередини.

Французькі журналісти були приємно вражені природою Національного природного парку «Синевир», а також результатами роботи, яка здійснюється в установі. Зібрані матеріали невдовзі будуть опубліковані у журналі «VSD». До речі, це один з найпопулярніших тижневиків Франції, який висвітлює новини, а також значну частину приділяє тематиці туризму. Висвітлення на шпальтах тижневика інформації про наш край, як привабливий туристичний осередок, сприятиме залученню більшої кількості іноземних мандрівників.

До речі, французи – часті гості Національного природного парку «Синевир». Їх відсоток серед іноземних туристів не такий високий, але влітку вони все ж таки навідуються до Синевирського озера і, що цікаво, надають перевагу сільському туризму.

НПП "Синевир"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp