Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники проводять профілактичні бесіди з населенням

16 лютого 2017 р., 16:11

Щодо пожеж

16 лютого представники Держслужби з надзвичайних ситуацій Закарпаття спільно з представниками газової служби відвідали село Коритняни Ужгородського району. У даному населеному пункті мешкає півтори тисячі осіб. Під час відпрацювання, організованого Ужгородським міськрайонним відділом Управління ДСНС України у Закарпатській області, фахівці нагадали мешканцям Коритнян елементарні правила пожежної безпеки.

Насамперед рятувальники влаштували традиційну нараду в приміщенні сільської ради, де поспілкувалися з посадовцями й активом села. Теми для розмов незмінні: дотримання правил пожежної безпеки в державних установах і громадських місцях, порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Особливу увагу рятувальники звернули на правила пожежної безпеки під час опалювального періоду.

Не оминули ужгородські рятувальники й місцевий дошкільний навчальний заклад, де перебуває 49 вихованців та 25 працівників. Під час пізнавальної лекції, присвяченої недопущенню пожеж у навчальних закладах та в побуті, рятувальникам довелося допитливим дітлахам відповісти на дуже багато запитань. У такий спосіб діти й собі повторили правила безпеки, й зможуть нагадати їх своїм батькам.

{g}

Далі працівники ДСНС навідалися до приватних дворогосподарств села Коритняни, аби провести роз’яснювальні бесіди з місцевими жителями.

Найбільшу увагу приділили зустрічі з багатодітними і неблагополучними сім’ями, а також родинами в будинках котрих останнім часом траплялися загорання. Людям розповіли про правила пожежної безпеки в побуті, а також роздали інформаційні листівки для кращого засвоєння почутої інформації.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp