Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники відпрацювали закарпатське село (ФОТО)

12 жовтня 2016 р., 18:00

Остерегли від біди

В межах профілактики.

 

З початку 2016 року закарпатські рятувальники ліквідували 1131 пожежу, що виникла на території області, з них 115 випадків виникло на території Ужгородського району. З метою попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них, доведення до населення правил безпеки шляхом безпосереднього спілкування, рятувальники здійснюють відпрацювання населених пунктів області, де зафіксовано більшість пожеж.

Так, 12 жовтня працівники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС у області завітали до населення Великодобронської сільської ради Ужгородського району з метою навчання громадян правилам пожежної безпеки та попередження виникнення пожеж та їх трагічних наслідків.


З кожним із мешканців проводились профілактичні бесіди, під час яких доводились правила поводження під час монтажу та використання пічного опалення, електрообладнання, також рятувальники наводили статистику, щодо загибелі людей через нехтування цими правилами. Особливу увагу учасники відпрацювання звернули на помешкання одиноких пристарілих громадян, а також осіб, які відносяться до соціально незахищених верств населення.


Серед населення розповсюдили листівки попереджувального характеру, де рятувальники чітко окреслили правила поведінки у тій чи іншій надзвичайній ситуації.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp