Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині продовжують почергово вимикати газ у селах

30 вересня 2014 р., 15:03

На цей раз газ для профілактики систем вимкнуть у с. Мала Добронь, по вул. Миру.

29 вересня по 3 жовтня 2014 року до будинків №49, 51, 53, 55, 61, 63, 65 по пр. Свободи, вул. Баб’яка, 12, вул. Благоєва, 10, 12, 14, 7, 8, 9 в м. Ужгород, с. Мала Добронь, вул. Миру буде припинено газопостачання для проведення планового технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання.

ПАТ «Закарпатгаз» повідомляє про необхідність забезпечити доступ до лічильників газу для їх демонтажу з метою проходження періодичної чергової державної повірки, споживачів за вищевказаними адресами по пр. Свободи, вул. Благоєва, а також для переукладання Договорів про надання населенню послуг з газопостачання підготувати копії необхідних документів.

Для встановлення програмних лічильників за кошти ПАТ «Закарпатгаз», необхідно забезпечити доступ до своїх житлових та підсобних приміщень наступним споживачам, а саме: вул. Можайського, 34, вул. Тихого, 13а в м. Ужгород.

Крім того, планового технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання буде проводитись без відключення від газопостачання за наступними адресами: вул. Стародоманинська, Аґрус Березова, Доманинська, Благоєва, Аґрус Джерельна, Аґрус Лісна в м. Ужгород, с. Невицьке, Оноківці, Гайдош, с. Мала Добронь.

ПАТ «Закарпатгаз»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp