Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники розповіли дітям про важливе (ФОТО)

17 лютого 2017 р., 16:00

В рамках відпрацювання в місті.

У місті.

Рятувальники Закарпаття постійно проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів, які покликані підвищити обізнаність населення правилам безпеки й тим самим зменшити статистику загорань.

17 лютого такий захід стартував у м. Перечин. Традиційно рятувальники почали роботу з проведення розширеної наради при голові Перечинської міської ради. Тут йшлося про стан пожежної безпеки на території міста, попередження пожеж, травмування й загибелі на них людей.

Далі, у рамках профілактичного заходу, працівники Перечинського районного сектора та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців місцевих дошкільних навчальних закладів «Веселка» та «Теремок». Усього було охоплено 89 дітей.

У гості до найменших мешканців районного центру надзвичайними навідалися на червоно-білому спецавтомобілі. Бійці ДСНС детально розповіли про свою роботу, описали властивості захисного одягу й дали приміряти його охочим. Крім цього, на подвір’ї навчальних закладів дошкільнята мали змогу роздивитися оснащення пожежного автомобіля. Їм також розповіли у яких випадках використовується те, чи інше обладнання.

Також дітям у доволі цікавій іігровій формі розповіли, яких правил необхідно дотримуватися, як діяти та куди звертатися по допомогу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Зокрема, що робити під час пожежі, виявленні боєприпасів тощо.

Поза увагою рятувальників не залишилась жодна дитина: усім вручили «Пам’ятки безпеки».



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp