Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На одній з вулиць Ужгорода - провалля (ВІДЕО)

17 лютого 2017 р., 20:25

Небезпека чатує

На дорозі.

Провалля посеред вулиці Високої. Уже кілька днів яма на шляху збільшується, а люк – западає у впадину. У тріщину між землею і кришкою може поміститися нога.
Якщо сюди втрапить колесом автомобіль – просто так уже не виїде – шлях провалюється у величезну порожнину, де знаходяться комунікації водоканалу. Жодних попереджувальних знаків чи об’їзду – нема, єдиний сигнал для автомобілістів, що сюди краще не їхати, – дві лозини, які сюди поклали місцеві мешканці. При тому, що востаннє роботи саме довкола цього люка, проводили трохи більше року тому. Тут облаштовували відведення господарських стоків житлового будинку. Місце заасфальтували, та протрималося все, як видно, недовго. Поруч іще один люк, який западає в землю, – тут теж проводили роботи рік тому. І тут теж починає утворюватися провалля. Спеціалісти водоканалу вже оглянули проблемні ділянки. Кажуть – роботи на добу, мовляв, прогнило покриття на колодці. Та чому так швидко – і чому все провалюється під землю, якщо проблеми тільки на трубі, – пояснити не змогли. Деталі -у сюжеті 21 каналу:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp