Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міндоходів викрило неслухняних платників

18 червня 2014 р., 15:44

Які розробили схему ухилення від сплати податків.

Так, оперативники Чопської митниці та слідчі управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області викрили чергову нову схему ухилення від сплати податків.Громадянин Польщі з метою отримання доходів та ухилення від сплати податків, протягом 2012 року ввіз на митну територію України 19 транспортних засобів в режимі тимчасового ввезення, без сплати митних платежів та реалізував їх громадянам України.

Аби не бути викритим, поляк транспортні засоби ввозив через декілька митниць в Львівській та Закарпатській області.Злочинна схема використана винахідливим бізнесменом призвела до ухилення від сплати податків у значних розмірах на суму 945 тис. грн.Михайло Шукост – в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області зазначає, що на початку цього тижня за цим фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 212 Кримінального кодексу України.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp