Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До стрілянини в Харкові причетні близько 70 ветеранів АТО – поліція

23 лютого 2017 р., 20:08

Наразі підозрюваних у справі немає

Серед учасників сутичок зі стріляниною, що сталася в Харкові 17 лютого, немає чинних працівників поліції і службовців ЗСУ. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

«Немає серед них військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції», — сказав Тимошко.

Він повідомив, що, за даними слідства, в інциденті брали участь близько 70 осіб, які входять до громадської організації ветеранів АТО і ГО «Східний корпус».

«Це цивільні організації, що складаються з учасників АТО», — сказав Тимошко.

Він підтвердив, що на даний момент підозрюваних у справі немає. Він також повідомив, що крім Ігоря Пушкарьова, який отримав тяжке поранення дробом, статус потерпілих є ще у двох людей, які отримали тілесні ушкодження. У справі призначено 109 експертиз, велика частина з яких — балістичні. Поліція встановила також, що вся зброя, вилучена на місці події, — зареєстрована.

Тимошко спростував версію про те, що причиною конфлікту стали розбіжності в поглядах на блокаду торгівлі з окупованими територіями Донбасу.

«Це не пов'язано з політикою. Ми впевнені, що цей конфлікт не матиме продовження», — сказав Тимошко.

Як повідомлялося, увечері 17 лютого в Харкові в районі Олексіївського житлового масиву сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої поранено одну людину. За попередніми даними, постріл був здійснений з мисливської зброї.

Поліція відкрила три кримінальні провадження за фактом інциденту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp