Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп розкритикував ФБР через нездатність знайти джерело витоку інформації у ЗМІ

24 лютого 2017 р., 17:25

Президент США висловив невдоволення роботою бюро розслідувань

Президент США Дональд Трамп висловив невдоволення ФБР через відсутність результатів у встановленні осіб, які організовували витік інформації в ЗМІ.

"ФБР абсолютно не здатне зупинити людей, які розкривають секретну інформацію, тих, хто довгий час переховувався в нашій адміністрації", - йдеться в повідомленні глави США у Twitter.

"Вони навіть не можуть їх знайти в самому ФБР. Конфіденційна інформація, яка може надати руйнівний ефект на США, передається в ЗМІ. Знайдіть їх негайно!", - написав Трамп.

Як повідомлялося, зокрема, саме витік в ЗМІ інформації про контакти радника Трампа з національної безпеки Майкла Флінна з послом РФ в Вашингтоні Сергієм Кисляком став причиною звільнення.

Раніше CNN повідомляло, що радницю президента США Дональда Трампа Келліенн ​Конвей усунули від виступів на телебаченні через розбіжності у її словах із офіційною позицією адміністрації президента.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp