Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У січні у медичному закладі Мукачева мешканцям району надано меддопомоги на 2,2 млн (ВІДЕО)

25 лютого 2017 р., 10:42

Такі результати

Між відділом охорони здоров’я виконавчого комітету Мукачівської міської ради та відділом охорони здоров’я Мукачівської райдержадміністрації підписано додаткову угоду про надання ІІ-го рівня медичної допомоги мешканцям Мукачівського району , що передбачає отримання медичних послуг в межах передбаченого фінансування, що є вкрай обмеженим. Йдеться про субвенцію в розмірі 26 млн. гривень. Факт надання медичних послуг оформляється щомісячними актами приймання-передачі надання медичних послуг та документами, що засвідчують перелік, обсяги вартість фактично наданих послуг.

Ця угода передбачає повний комплекс надання послуг мешканцям району на базі комунального міського медичного закладу – Мукачівської ЦРЛ. У січні район передбачив на лікування мешканців району 1 млн. 850 тис. гривень. Протягом місяця на базі ЦРЛ мешканцям району надано допомоги на 2 млн. 230 тис. гривень. 330 тис.- борг району, який було компенсовано коштом міського бюджету.

«Щодо лікування мешканців району, то проблем не було і не має. Але коштів, виділених районом вистачає на видатки із зарплати медичному персоналу, видатків на послуги, крім комунальних та харчування. Тому лікування проводиться ікоштом міського бюджету», - констатує начальник відділу охорони здоров’я Мукачівського міськвиконкому Любов Мандзич.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp