Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кличко обіцяє відремонтувати цього року 300 кілометрів доріг у Києві

1 березня 2017 р., 17:04

У мерії повідомили, які дороги поремонтують передовсім.

У 2017 році в Києві відремонтують 300 км доріг. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час об'їзду з головами районів основних магістралей, які необхідно капітально поремонтувати.

Мер міста також повідомив, що торік столична влада відремонтувала 200 км з гарантією на асфальт щонайменше п'ять років. За його словами, йому відомо, що зараз є багато нарікань від мешканців столиці на жахливий стан автодоріг. Він, утім, додав, що жодна з доріг, на яких Київавтодор проводив ремонтні роботи у 2015 і 2016 роках, не стала об'єктом гарантійного ремонту."Асфальт зійшов одночасно зі снігом на тих дорогах, що не ремонтувалися десятиліттями. Ми взяли на себе зобов'язання: Київ повинен мати сучасні дороги належної якості. І ми над цим працюємо", - підкреслив Кличко.За інформацією із сайту КМДА, передовсім у поточному році проведуть капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту (3,1 км - від Севастопольської площі до Повітрофлотського шляхопроводу). Також капітально відремонтують вул. Олени Теліги (3,67 км - від вул. Бандери до вул. Довженка).За словами гендиректора Київавтодору Олександра Густельова, ремонтуватимуть ці вулиці впродовж літнього періоду."Перекрити повністю вул. Теліги ми не зможемо. Рух буде частково обмежений. Утім, це ефективно, оскільки можна буде залучати масштабні сили підрядника", - сказав він.Окрім того, у 2017 році триватимуть роботи з капітального ремонту Одеського шляхопроводу і шляхопроводів на таких вулицях: Науки, Лугова, Набережно-Корчуватська та інших, де ще торік був розпочатий ремонт.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp