Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді почали руйнуватися каналізаційні колодязі (ФОТО)

1 березня 2017 р., 19:02

Їх лагодять сьогодні з самого ранку

Працівники Водоканалу в місті працюють у напрямку ремонту каналізаційних колодязів. Роботи ведуться на вулиці Лучкая, сьогодні, 1 березня.

{g} 

Працівники водоканалу сьогодні з самого ранку проводять аварійно-відновлювальні роботи водопровідних та каналізаційних мереж на вулиці Лучкая в Ужгороді.
Як поінформували в адміністрації КП "Водоканал міста Ужгорода", після сильних морозів цієї зими почали руйнуватися каналізаційні колодязі, через що була загроза провалу дорожнього покриття.
Сама водопровідна гілка збудована ще у 30-их роках минулого століття, у 50-их роках колодязі виклали з цегли та заасфальтували, зараз вони не витримали останніх морозів. Тепер працівники водоканалу піднімають колодязі, сталять нові бетонні перекриття і приводять усе до ладу.
Роботи, незважаючи на несприятливі погодні умови, планують завершити сьогодні. Після чого буде відновлено і рух автомобільного транспорту цією вулицею.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp