Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водії "під мухою" сісти за кермо не побоялися

4 березня 2017 р., 13:23

Два п’яні за кермом попалися берегівським правоохоронцям, одного затримала іршавська поліція.

На водіїв складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння

Сьогодні вночі наряд групи швидкого реагування Іршавської поліції зупинив для перевірки в селі Великий Раковець автомобіль ВАЗ-2101. Автомобільрухався зигзагами, створюючи аварійну ситуацію. За кермом авто перебував28-річний житель цього села. Водій визнав, що вживав алкоголь. На ньогоскладено відповідний адмінпротокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у станіалкогольного сп’яніння).

Ще два любителі їзди у нетверезому стані попалися берегівськимпатрульним. У с.Чома патрульні зупинили близько 21.30 автомобільВАЗ-2107, за кермом якого перебував 24-річний житель с.ГунядиБерегівського району. Водій керував у стані алкогольного сп’яніння, щопідтвердилося під час освідчення в районній лікарні. На нього складеновідповідний адмінпротокол.

Того ж вечора в с.Варієво наряд групи реагування патрульної поліції зупинив мопед «Вайпер», яким керував 25-річний житель цього села. Водій мав явніознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося в лікарні, де булопроведено медосвідчення. У присутності свідків на водія складеновідповідний адмінпротокол за керування в нетверезому стані.

Складені адмінпротоколи за ст.130 КУпАП буде направлено в суди для прийняття рішення.






Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp