Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Довідку про відсутність судимості безкоштовно можна отримати у найближчому ТСЦ МВС

10 березня 2017 р., 15:51

Інформують закарпатців

З 1 лютого територіальні сервісні центри МВС по всій Україні почали видавати Довідки про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості, або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України. Станом на березень місяць територіальними сервісними центрами МВС в Закарпатській області видано 696 довідок .

Найбільша кількість громадян звертаються до ТСЦ № 2141 що в м.Ужгороді, а саме 221 довідка була видана у даному територіальному сервісному центрі.

Громадянин України має право отримати безкоштовну довідку, для цього йому необхідно звернутись до зручного за місцем розташування територіального сервісного центру МВС.Заявник під час подання запиту пред’являє посадовій особі територіального сервісного центру МВС документ, що посвідчує його особу, а також надає його копію.

Термін дії Довідки не визначається, так як вона надається станом на дату здійснення перевірки.

Особа, яка подала запит може отримати довідку у територіальному сервісному центрі МВС в строк до 30 календарних днів з дня надходження запиту.




Прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp