Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Держприкордонслужбі для надання меддопомоги використовується прикордонна авіація

14 березня 2017 р., 15:06

Робиться усе можливе для забезпечення збереження життя та здоров’я прикордонників

Нерідко, аби вчасно та належним чином надати медичну допомогу хворим чи пораненим застосовується прикордонна авіація. Нині у Держприкордонслужбі для надання такої допомоги, у разі негайної потреби, використовується 4 вертольоти багатоцільового призначення.

Нещодавно у військовослужбовця одного з підрозділів Азово-Чорноморського регіонального управління виникло гостре захворювання, яке становило загрозу його життю. Прикордонника було госпіталізовано до лікарні, в результаті проведеного обстеження встановити точний діагноз захворювання не вдалося, лікування не давало необхідного результату. Для встановлення діагнозу та проведення спеціалізованого лікування хворий терміново потребував проведення додаткового обстеження з використанням високотехнологічного медичного обладнання.

Тому було прийнято рішення про аеромедичну евакуацію хворого із Бердянська до Києва відомчим вертольотом. Своєчасна евакуація хворого до Центрального клінічного госпіталю Держприкордонслужби дала змогу провести в найкоротший термін необхідне медичне обстеження та забезпечити надання вчасної спеціалізованої медичної допомоги військовослужбовцю.

{g}

Варто зазначити, що з початку року за станом здоров’я у відмочі госпіталі спеціалізованим санітарним транспортом було перевезено 18 військовослужбовців, а протягом 2016 року - 46 військовослужбовців.

При цьому загалом з початку проведення АТО виконано 49 санітарних рейсів та перевезено 245 поранених і хворих військовослужбовців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp