Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Джемілєв вважає, що нова загроза для України може прийти з Угорщини

19 березня 2017 р., 13:05

Така думка нардема через прагнення закарпатських угорців захистити права громадян

Нова загроза для територіальної цілісності та незалежності України може прийти на наступний раз вже не зі Сходу, а з Заходу. Ця загроза може виходити з Угорщини, а точніше, від окремих її політиків.Про це заявив народний депутат України Мустафа Джемілєв, інформує replyua.net.

Він зауважив, що останнім часом угорські політики стали все частіше говорити про захист інтересів та свобод власних громадян, які на сьогоднішній день мешкають у Закарпатській області. За словами Джемілєва, це дуже нагадує колишні намагання Російської Федерації захистити «русскій мір» на території Донбасу.

При цьому, за словами народного депутата, в Угорщині важливу роль відіграє націоналістична партія «Jobbik». «Дана політична сила, як і інші їй подібні по всій території Європи, виступають з заявами, які мають проросійський зміст. Україна та Угорщина не мали тісних зв’язків ще до початку війни на Донбасі. Тому вважаю, що заявив угорських політиків несуть потенційну загрозу територіальній цілісності та незалежності України. Раніше подібні висловлювання ми вже чули – від російських політиків, які «намагалися захистити свої людей, які опинилися в рабстві у київської влади», – зазначив Джемілєв.



Дід 19.03.2017 14:17 IP: 133.43.98.46
Так, дуже велика небезпека може бути із Заходу для України. Росія є правонаступницею СРСР по боргах та міжнародним договорам. У думі вже давно лежить проект офіційної анексії "Пакту Молотова-Ріббентропа" До цього, такого рішення про визнання окупації СРСР Прибалтики в 1939 році вимагають і Прибалтійські країни, а Польща активно займається пошуком власності поляків в Західній Україні. Рішення Трампа і Путіна обов'язково буде враховувати те, що свого часу говорив перший голова Ради України Грушевський. Він говорив: "Буде Українська Республіка формально називатися федеративною чи ні, фактично вона все одно повинна організовуватися як федерація своїх фактичних республік-громад. Будь-яке нав'язування громадам механічної унітарності, примусових зв'язків буде великою помилкою, яка призведе лише до опору, реакції, відцентровості або дасть основу для нових міжусобиць ". Внутрішня політична нестабільність в Україні на вимогу Путіна потребує розлучення непримиренних сторін і Путін з Трампом цілком можуть домовитися про розчленування нинішньої України з виділенням частини територій приєднаних за пактом 1939 року до країн Східної Європи, звідки ці території були відібрані за рішенням Гітлера і Сталіна. Інших приєднаних територій до СРСР по розділу Європи країнами -переможцями це стосуватися не буде. Путіну треба здійснити сепарацію українського народу і вигнати з України насильно націоналістичну ідеологію з України і її носіїв. Путін обов'язково проведе свою люстрацію і змусить частину населення України, що підтримала ідеологію Бандери - втекти в Західну Україну, яка стане частиною Польщі. Путін не в змозі і не хоче приєднувати до Росії будь-які українські землі (за винятком вже мілітаризованого їм Криму), оскільки витягати Україну з її впавшого ВВП більш ніж удвічі в порівнянні з 2013 роком знадобитися 48 років при 1,5% щорічного зростання. Тому Путіну потрібен повний контроль над Україною, але без особливих витрат російського бюджету. І Трамп може піти на такі поступки Путіну, оскільки Путітн тоді поверне товарообіг країн БРІКС і ШОС в русло з прошарком долара заради здійснення отоварювання бестоварного долара. Трамп і Світовий уряд вирішили змінити економіку світу, оскільки борги США 19,8 трильйонів доларів і підтриманої доларом Європи в сумі боргу 18,5 трильйонів доларів привели світ із загальним ВВП Землі в 70 трильйонів доларів до рівня девальвації долара або початку термоядерної війни. За період 8-ми років царювання Обами державний борг Штатів виріс на 100% з 10 трильйонів-до майже 20 трильйонів доларів. На жаль з самого початку суверенітету з 1991 Україна поставила себе в ранг домініону з залежністю то від Росії, то від США і ЄС. Тому вирішувати за Україну будуть в США і в Росії, але не в Україні, оскільки ми маємо слабку і залежну економіку, а також не підготовлену не фахову владу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp