Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських військових намагаються визволити з полону

21 червня 2014 р., 18:05

До рук терористів потрапили троє ужгородців: Копчанський Микола Юрієвич, 1992 р.н., Пономаренко Вячеслав Анатолієвич, 1988 р.н., та Шимко Антон Іванович, 1991 р.

Їх та ще 32ох українських силовиків, яких терористи захопили в полон на Сході країни, можуть обміняти на полонених бойовиків. Про це заявив голова парламентського комітету з прав людини Валерій Пацкан, ідеться в сюжеті програми “Спецкор” на 2+2.

За словами депутата, переговори веде Служба безпеки України. Про це повідомляє InfoResist з посиланням на ТСН.

У відомстві сам факт перемовин із приводу звільнення заручників підтверджують, але наголошують, що такий процес триває постійно. Але зі зрозумілих причин жодних подробиць операції оприлюднювати не мають права.

Слова нардепа в СБУ так само коментувати відмовились. Сам Пацкан каже про нібито домовленість звільнити бійців із батальйону територіальної оборони “Айдар” та інших збройних підрозділів.

Окрім того, за словами депутата, на волю мають шанс вийти не лише силовики, а й цивільні, яких бойовики захопили в полон через політичні переконання.

“Повірте, є на кого їх міняти, повірте, нам би не хотілось їх зараз вимінювати, бо ми їх вимінюємо безпосередньо на тих людей, котрі стріляли в наших солдатів, тримали наших людей і катували наших людей. У нас немає іншого шляху”, – заявив Пацкан.

У мережі з’являються відео допитів наших земляків:

Військовий з Ужгорода перебуває у полоні терористів! (ФОТО, ВІДЕО 18+). На цьому відео ймовірно допитують Миколу Копчанського.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp