Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Москві затримують учасників акції протесту

2 квітня 2017 р., 16:31

На Манежній площі вже затримано трьох осіб.

На Манежній площі вже затримано трьох осіб.У центрі Москви почалися затримання учасників протестної акції, яка була не узгоджена із владою. Як повідомляє російське видання Медуза, на Манежній площі вже затримано трьох осіб.

За даними ЗМІ, один із затриманих назвався учнем 11 класу, він вийшов "висловити політичний протест". Навколо нього зібрався натовп журналістів. Через деякий час зі школярем влаштувала перепалку інший молодик, якого теж затримали поліцейські. До цього була затримана людина, яка виступила із промовою про необхідність врегулювати всі конфлікти у світі.

Поліція з ранку неділі, 2 квітня, встановила огорожі на Манежній площі і біля Історичного музею. Також у центр Москви стягнули співробітників ОМОНу і Росгвардії. Заходи вжиті через акцію протесту, не узгоджену із владою міста.Раніше московська прокуратура попередила про негативні наслідки участі в неузгоджених масових акціях у центрі міста 2 квітня. "У мережі Інтернет, зокрема через блоги і соцмережі, активно поширюються повідомлення, що закликають до участі 2 квітня в неузгоджених з органами влади публічних заходах на території Центрального округу Москви. Прокуратура попереджає, що повідомлення про заплановані на зазначену дату масові заходи в органи виконавчої влади Москви не подавалися", - зазначалося в повідомленні відомства.Евгений ФельдманНагадаємо, 26 березня майже в сотні російських міст пройшли акції "Він нам не Дімон". Приводом для протестів стала відсутність реакції влади на результати розслідування про корупційні схеми прем'єра Дмитра Медведєва.У багатьох містах протестні акції закінчилися масовими затриманнями. Наприклад, у центрі Москві затримали 800 осіб, зокрема організатора акції Олексія Навального.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp