Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через слідчі дії СБУ закарпатці не отримують закордонні паспорти

9 квітня 2017 р., 16:38

Сайт держкомпанії "Документ" не працює з технічних причин

Сайт державної компанії "Документ", яка займається оформленням і видачею закордонних паспортів та ID-карт, на невизначений час припинив свою роботу. Таке повідомлення з'являється на офіційному сайті компанії. 

"З технічних причин у всіх центрах "Паспортного сервісу" оформлення і видача закордонних паспортів та ID-карт не здійснюється", - сказано в повідомленні. Прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Поліщук в ефірі каналу 112 Україна розповів, що сервіси оформлення і видачі закордонних паспортів у Києві відновлять роботу у вівторок. 

Протягом наступного тижня повинні відновити роботу всі 26 центрів обслуговування громадян у країні, а також центри надання адмінпослуг. 

Він заявив, що причиною призупинення роботи сервісу є проведення слідчих дій Службою безпеки України.

"Це пов'язано з тим, що не працюють спеціальні канали зв'язку, які забезпечують захист нашої інформації, що ми надаємо через відповідні сервери в державно-міграційну службу та в інші установи, які займаються друком. Як мені відомо, СБУ зараз проводить перевірки, можливо, вилучає сервери в ряді телекомунікаційних компаній, які, маючи цю ліцензію, надають послуги із захисту інформації", - заявив Поліщук.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp