Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні боксери привезли перемоги з турніру на Львівщині

12 квітня 2017 р., 09:10

А саме троє спортсменів з Мукачева

7-9 квітня у м. Миколаєві відбувся традиційний боксерський турнір " Кубок Галичини " для юнаків 2003-2004 років народження. Команду від Федерації боксу Закарпатської області представляли юні мукачівці - вихованці КОДЮСШ " Спартак" тренера Валерія Вишньова: 11-річні Олександр Левченко, Максим Негребов, 12-річний Степан Лучка та 14-річний Максим Сувирда. 

А взагалі у турнірі прийняли участь близько 60 юних боксерів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей. Виступ мукачівців вразив всіх присутніх на змаганнях: і спортсменів, і тренерів, і суддів, і просто вболівальників та шанувальників боксу. 8 разів виходили наші хлопці у ринг і 8 разів виходили з нього переможцями. 

Як розповів тренер В. Вишньов: "Все почалося з найменшого, Сашка, він вийшов на ринг і менше ніж за 1 хвилину довів свою повну перевагу над івано-франківським суперником. Його прикладу послідувала вся команда, і в підсумку першого дня змагань: 4 дострокових перемоги у першому раунді. Фінальний день змагань був трошки складніший, але також успішний . Наші малиші довели свою перевагу над суперниками у напружених трьох-раундових боях.А більш досвідчені Степан і Максим продовжили тотальний разгром своїх суперників і знов закінчили бої у першому раунді, причому Максим встановив рекорд турніру : найшвидка перемога-перша атака на перших секундах боя примусила суперника з Чернівців капітулювати. Ще один приємний для мене факт: найтехнічним боксером турніру визначено наймолодшого та найлегшого серед учасників Олександра Левченка. Йому вручено кубок " За кращу техніку ". Хоча результати скрізь позитивні, розслаблятись зарано, адже цей турнір носить статус регіонального і його учасники не кращі в регіоні . В цей час збірна західного регіону, в яку входять і 10 закарпатців, готується до головного старту року, Чемпіонату України, який відбудеться у м. Надвірна наприкінці квітня. А цей турнір став перевіркою резерву збірної нашого краю". 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp