Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пересселенці відчули наближення свят (ФОТО)

14 квітня 2017 р., 09:40

Їх привітали з Великоднем

13 квітня рятувальники вітали внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції з наступаючими Великодніми святами.

Заступник начальника закарпатських рятувальників Богдан Ількович, разом з представниками регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО та служби психологічного забезпечення Управління ДСНС завітали з великодніми подарунками до окремої категорії тимчасово переміщених осіб, котрі проживають в м. Ужгород та Ужгородському районі. 30 продуктових наборів отримали інваліди, люди похилого віку та малозабезпечені сім'ї. Ще 20 подарунків з солодощами, котрі надала громадська організація "Неємія", було роздано багатодітним сім'ям та сім'ям з дітьми-інвалідами.

Гості вітали людей з наступаючими пасхальними святами та побажали їм миру, здоров’я та швидкого повернення у рідні домівки.

У ході спілкування також вивчалися соціально-побутові умови та проблеми, які виникають у їх буденному житті та пообіцяли всіляко сприяти їх швидкому вирішенню.

Станом на 13 квітня на території Закарпатської області проживає 4314 внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції на Сході України.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp